Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO ALI ISTINITO
Povratak na članak

Austrijanac ostao u šoku kad je dobio račun za struju: Povećan je za čak 1400 posto!

Prije godinu dana odlučio sam se za opskrbljivača struje koji se je specijalizirao za zelenu energiju iz Austrije. To tada nije bila najpovoljnija tarifa, ali bilo mi je važno poduprijeti domaće gospodarstvo i istodobno štiti i okoliš. I sada bih umjesto 37 trebao platiti  521 euro mjesečno, kaže Austrijanac.

Komentari 4

DU
Deleted user
14:31 21.09.2022.

Sve su to zakuhali dojčeri, umjesto da pošalju oružje Ukrajini filozofiraju i dalje drže svijeću rusima. Neka plate struju malo više, neka vide kako je to kada 5 ili 10% primanja ode samo na raćun za struju.

VL
FR
franjo
13:59 21.09.2022.

Kod mene u Grazu nije toliko poskupjelo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.