Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfgang Sobotka otkrio
Povratak na članak

Austrija zadržava granične kontrole na neodređeno vrijeme

Toliko dugo dok Europska unija nije u stanju zaštititi vanjske granice, Austrija će poduzimati mjere na nacionalnoj razini, rekao je Wolfgang Sobotka

Komentari 4

RO
robertbruckner
20:46 06.01.2017.

Zivio Orban, dolje svi koji salju azilante u europu ili mars van iz EU

VL
KA
kamenjar0404
11:50 07.01.2017.

Kako to da nisu uzeli Ostoju za savetnika !!!! Fašisti !!!!!

VL
TE
TechnoCroat
16:09 06.01.2017.

Orban 2.0. Sa dvije godine zakašnjenja.

VL
KA
Kadjar
08:39 07.01.2017.

Ej Janezi, uzalud vam ograda prema HR, gazde iz Austrije nisu impreisonirane, i dalje vam drže granicu prema vašem rezervatu! a vama kolege komentatori, jest vam pravi uzor, smrad diktatorski Orban! Čovjek koji guši slobodu medija, koji guši neovisno sudstvo, koji vara i podmeće gdje stigne, ali kad je protiv ovih arapskih vojnih dezertera od milja nazvanih izbjeglicama, odmah je drag i fin i sve mu opraštate! Inače ako se Šengen ukine onda i sam EU više nema smisla, čini mi se da se zapadne EU zemlje polako žele ograditi od nas jugoistočnih i istočnih EU zemalja! Ode mast u propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.