Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u tirolu

Austrija: Zabio se u benzinsku postaju i izgorio u požaru

bomba
ORF
29.06.2010.
u 19:13

Osobni automobil punom se brzinom zaletio u benzinsku postaju i izgorio zajedno s vozačem, a nekoliko je osoba ozlijeđeno, među kojima je jedna u životnoj opasnosti.

INNSBRUCK – U požaru koji je u utorak oko 14 sati buknuo na benzinskoj postaji u blizini izlaza s autoceste Matrei - West nedaleko od Innsbrucka u Tirolu u Austriji smrtno je stradala najmanje jedna osoba, prenose austrijski mediji.

Nesreća se dogodila na autocesti kada se osobni automobil punom brzinom zaletio u benzinsku postaju i izgorio zajedno s vozačem, a nekoliko je osoba ozlijeđeno, među kojima je jedna u životnoj opasnosti.

Vatrogasci su ubrzo ugasili požar prouzročen naletom automobila u crpku na benzinskoj postaji. Vozilo je od siline udarca odbačeno desetak metara u zrak, prevrnulo se na krov i zaustavilo na ulazu u trgovinu u sklopu postaje.

Uzrok nesreće kao i identitet poginulog vozača, koji je navodno iz Salzburga, još nisu poznati. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
podravacc
19:49 29.06.2010.

šta su ono neki dan Austrijanci pisali o našim cestama ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije