Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA RJEŠENJA
Povratak na članak

Austrija s balkanskim susjedima raspravlja što ako propadne dogovor s Turskom

Turska je zaprijetila da će odustati od dogovora postignutog u ožujku ako se turskim državljanima ne omogući putovanje u EU bez viza

Komentari 8

DU
Deleted user
12:10 08.11.2016.

Podignuti žicu - to je jedino rješenje!

VL
DU
Deleted user
13:07 08.11.2016.

Prestati podržavati rat u Siriji i jemenu, jedno od rješenja.

VL
DU
Deleted user
22:31 08.11.2016.

zatvaranje granica... a oni pametniji su to već prebrinuli...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:05 18.11.2016.

jedino što trebamo raditi jest olakšati putovanje nesretnicima. njihov cilj nismo mi, to nikada ne smijemo zaboraviti. a račune uredno ispostavljati onima koji su ih k sebi i pozvali, znači nijemcima. svaku kilu junetine, tjestenine, vode, putnu kartu, litru benzina,na, neka plate oni koji ih sebi zovu. mi smo tranzitni, a tranzit se uvijek naplaćivao. prestanimo biti lažno korektni, uvijek nas to jako košta.

VL
SD
sdpesticid
20:52 13.11.2016.

ma to dolazi transrodni kontigent medicinskih sestara u obliku muških tijela, nema brige. ovako nekako bi išlo pojašnjenje onih koji podupire ekonomsku migraciju u eu. zaboravio sam, neki na engleskom jeziku znaju izreći ''welcome''.

VL
MK
mksdk
11:59 14.11.2016.

Rješenje je jednostavno. Granice postoje zato da se kroz njih ne može prolaziti kako se kome svidi. Neka izbjeglice idu u Japan ili Koreju (koju god) ili Kinu ili Izrael. Ups, tamo ne prolaze kojekakve glupave ideje.

VL
DE
dernek
12:53 14.11.2016.

Jednostavno poslati brodove odakle dolaze i vracati ih odmah svaka cast ljudima kojima je zivot ugrozen pa bijeze ovo sto se dogadja vise su ekonomski migranti nego izbjeglice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.