Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CJEPIVO DALO PERSPEKTIVU
Povratak na članak

Austrija radi na strategiji za život s koronavirusom: 'On neće nestati nakon cijepljenja'

Mi smo u međunarodnim razmjerima jedna od top-zemalja u Europi kada se radi o broju testiranih, govore

Komentari 4

XA
xaron
00:08 20.02.2021.

...Austrija če nakon Uskrsa imati preko milion cjepljenih...Pa izrael ima preko 3,5 miliona cjepljenih i još uvijek preko 3000 novih slučajeva dnevno.Austrija je još daleko od zelene grane,ali političari ko političari trude se da daju pozitivnu sliku , jer treba misliti na slikedeče izbore( koji su im jedino važni).

VL
DU
Deleted user
17:24 19.02.2021.

Laž je postala istinom na krilima korone sve su uspjeli prodati masama

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
15:55 19.02.2021.

Evo, gripa nestala.

VL
ZN
znam
12:53 20.02.2021.

U zadnjih 10 dana pogledao sam 9 epizoda V Revealed Covid i nazanimljiviji mi je bio Dr. Zach Bush. Preporucam procitati na njegovom portalu: Virome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.