Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin iz 1975.
Povratak na članak

Austrija pred obnovom istrage za ubojstvo hrvatskog emigranta Martinovića

- Prekinuti postupak mogao bi biti ponovno nastavljen ukoliko se u tijeku ispitivanja dođe do novih saznanja - rekla je APA-i glasnogovornica Državnog odvjetništva Antoinette Tröster.

Komentari 5

NE
Nepokolebljiv
07:40 10.01.2014.

Ti Austrijanci i taj "izdajica" nemaju pojma ni o cemu! Neka samo pitaju UDB-askog super advokata Nobila pa ce im on kazati da je zastara vec davno nasupila!

VL
Avatar Joja
Joja
07:25 10.01.2014.

Sve udbase na sud, ako nase praosudze nije sposobno postoji pravosudze negdje drugdje

VL
Avatar million
million
11:30 10.01.2014.

Krenulo je u dobrom smijeru !

VL
Avatar politicar_nije_zanimanje
politicar_nije_zanimanje
14:18 10.01.2014.

Ruši se UDBina jazbina...jesu ih iz EU zeznuli, obećavali im nove privilegije, novac i status, a sad su ga dobili!!! Hahahhahaha, možda treba preoblikovati "Danke Deutschland" u "Danke Deutschland und "Österreich" :D

VL
IN
inzikaat
14:17 29.01.2014.

Tek se sad klupko odmotaje: Taj živi u SR Njemačkoj i vjerovatno je neku oženio do sada za državljanstvo e baš sam NEUGIERIG kako oni kažu hoće li NJ. toga gosp. isporučiti Austriji logika kaže-svakako iako nije nj. obavještajac i sl. Baš ću biti radoznao kako će se završiti ova priča!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.