Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA UKIDA OBRANU

Austrija ovaj sustav obrane ima godinama, koristio se kratko i kod nas: 'U Sloveniji je tuča sve potukla, kod nas je nije bilo'

07.06.2022.
u 11:28

Umjesto 564 aktivna generatora, lani ih je radilo samo 300, obrana je kasnila, a utrošeno je tek 9865 litara meteorološke otopine, sedam puta manje od prosjeka

Ključne riječi

Komentara 13

OP
Ovaj_put
12:03 07.06.2022.

Neučinkovito, kako i za koga?

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
12:05 07.06.2022.

Stav struke? Zašto se navodna struka sluša samo kad to politici odgovara? Zašto se struka ne sluša kad je riječ o stanogradnji i prostornom planiranju recimo? Ili o poreznoj politici npr.?

DU
Deleted user
11:44 07.06.2022.

Svaki projekt zavisno od interpletacije može uspjeti ili propasti. Slično je i s protugradnom zaštitom koja bi se mogla usporediti s protuzračnom obranom. Dron je pao. Na sreću bez materijalne i ljudske štete, a uložili smo u raketne sustave, radarska praćenje, avione i ljude. I što sad? Nije efikasna pa je treba likividirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?