Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav ili grijeh

Austrija: Hrvatici 22 mjeseca uvjetno zbog seksa s dječakom

policija
AFP/Pixsell
11.11.2010.
u 23:30

Renata, inače majka dviju kćeri, od kojih je jedna stara 14 godina je na sudu priznala krivnju i prihvatila presudu.

WIENER NEUSTADT – Hrvatica Renata Č. (42), koja godinama živi u Austriji i radila je kao trenerica u rukometnom klubu "ZV“, osuđena je nepravomoćno na 22 mjeseca zatvora, uvjetno na tri godine, na sudu u Wiener Neustadtu zbog spolnog odnosa s 13-godišnjim dječakom.

Renata, inače majka dviju kćeri, od kojih je jedna stara 14 godina je na sudu priznala krivnju i prihvatila presudu.

Dječak je rekao da voli svoju trenericu i da ne želi da je osude. Sud je Renati izrekao blažu kaznu jer je s dječakom, koji je na seks pristao, spavala tek pet mjeseci prije nego li je to zakonom dopušteno.

U Austriji je maloljetnicima dopuštena veza od navršene 14. godine života te Renata ne bi mogla biti optužena da je na seks pričekala još samo pola godine.

Rukometna trenerica započela je vezu s Erwinom U. krajem prošle godine kada je imao 13 godina. To je bio glavni razlog zbog čega su tužitelji odlučili podići optužnicu protiv Renate, koja je nakon što je slučaj izašao na vidjelo, dobila otkaz u rukometnom klubu.

Neobičan ljubavni par policiji je prijavio dječakov očuh Stefan U.

- Erwin od tada sa mnom više ne razgovara, iako sam ga prijavio radi njegove sigurnosti - izjavio je Erwinov očuh.

Za razliku od očuha, dječakova je majka prihvatila vezu svoga sina s 29 godina starijom ženom uz napomenu da "ljubav nije grijeh“.

Dječak koji fizički izgleda starije i zrelije od svojih vršnjaka, na sudu je svjedočio videolinkom, izvještavaju austrijski mediji.

Renatin odvjetnik Peter Hombauer je rekao da je njegova klijentica zadovoljna i da joj je laknulo nakon donešene presude.

Komentara 125

US
U srcu
13:21 12.11.2010.

e da ta teta zna što nose muškarčine nebi djecu napastvovala

OB
-obrisani-
15:22 12.11.2010.

Samo da se zna-ovo nije tekst o meni! Svaka sličnost je slučajna.

OB
-obrisani-
15:59 12.11.2010.

fleming pa vidi koju kosu kvalitetnu ima a ja to volim satima provlačiit kroz prste mmmhh, a tiejlo sigurno ima dobro a faca je ok, ma zaskočio bi je da je carica judeomasonska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije