Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19
Povratak na članak

Austrija će dobiti 20 posto manje Pfeizerovog cjepiva. Tri članice EU požuruju odobrenje AstraZenece

Trenutačno od koronavirusa aktivno boluje 11.119 osoba, od čega je njih 2.007 hospitalizirano, uključujući i 334 pacijenata u intenzivnoj njez

Komentari 3

SO
Sobrudolf
15:25 18.01.2021.

Ckepiti, cjepiti, cjepiti, jer vrijeme odmice?! Pa mogu ga razumjeti, jer kancelar kao placeni zastupnik interesa velikih farmaceutskih kuca zna da sve vise zemalja uzima jeftini a djelotvorni lijek Ivermectin, a sve manje ih narucuje opasna i nedovoljno istrazena cjepiva sto planirane extra profite od cjepiva i vise nego jako ugrozava! A toliko su se trudili za ovu nazovi pandemiju i sad im sve to dolazi u pitanje.

VL
DU
Deleted user
16:13 18.01.2021.

"„brzo i nebirokratsko“ odobrenje za puštanje u upotrebu cjepiva AstraZeneca."... Kaj je to prosim lepo "brzo i nebirokratsko" kada je riječ o nečemu osjetljivom kao cjepivo???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.