Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHARLES BILICH
Povratak na članak

'Vukovarski vodotoranj oduvijek me fascinirao radi svoje ustrajnosti i tvrdoglavosti da se ne sruši'

Sliku vodotornja započet će u Vukovaru, a završiti u Kninu. Pripremio je i 10.000 grafika za aukciju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Komentari 5

ZA
zagrebstari
15:56 31.07.2016.

Ma nije bio tvrdoglav vodotoranj nego branitelji Vukovara, ali njima nažalost nitko ne pomaže i ne obnavlja njihovo narušeno dostojanstvo.

VL
AP
apolon
16:56 31.07.2016.

Nakon temeljite obnove stajat ce i dalje ljepsi i pregledniji nego sto je bio na ponos Vukovaraca.

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
19:19 31.07.2016.

Politicki projekt i samopromocija, tajodjer na temu laznog" domoljublja "projekt za isisisavanje para! a u branitelje i gradjane nitko ne ulaze! Raznorazne "humanitarne" udruge u HR su tajo pokrale skupljene pare za bolesnu djecu...treba biti oprezan s ovim!

VL
GA
Gastarbeiter2
17:10 31.07.2016.

Samo se pitam koliko će se naši vrli političari "ugraditi" u obnovu vodotornja? 30-40%?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.