Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

"Australski Fritzl" napravio kćeri četvero djece

Australac je trideset godina silovao kćer, a majka kaže da ništa nije primijetila jer žive u velikoj kući, muža je izbjegavala jer je pio, a kći je šutljiva.
29. siječnja 2010. u 15:23 3 komentara 19 prikaza
naslovnice \'zli otac\'

Australac od šezdeset i nešto godina iz savezne države Victorije uhićen je u veljači prošle godine nakon što se njegova kći obratila policiji koja je počela istragu i obavljanje testova DNK. Nakon toga je protiv oca monstruma podignuta optužnica po pet točaka za silovanje, pet točaka za incest, dva spolna napada i jedan tvorni napad i tako dalje (ukupno 80 točaka optužnice). Suđenje je u tijeku, a presuda bi trebala biti izrečena sljedeći mjesec.

Kći je zlostavljao 24 godine, počevši od njene jedanaeste, a u bolnicama u Melbourneu ona je rodila četvero djece, od kojih je jedno umrlo na porodu, a sva su imala genske poremećaje.

Zlotvorova supruga je do 2005. živjela u istoj seoskoj kući sa suprugom, kćeri i unucima, ali nije uočila zlostavljanje jer je kuća velika, a ona je izbjegavala supruga koji je "bio sklon piću i imao oštar jezik". Kad god bi pitala kćer tko je otac njezine djece, kaže, ona bi zašutjela.

Kći se prvi put obratila policiji 2005., ali tad je od straha povukla prijavu, a tek prošle godine smogla je hrabrosti progovoriti o zlostavljanju koje je godinama trpjela.

RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • Očoćinskipe:

    tako je... neka pare ostanu u kući...

  • amarila:

    I ta zenska je luda,veli da ju je bilo strah prijaviti oca a zar joj nije bilo dosta trpiti silovanja i radjati djecu vlastitom ocu ?

  • sadaive:

    Riječ je o Mladenu Radovanoviću,koji je doselio u Australiju 78\'.Vidimo,donio je sobom neke stare šabanske običaje..