Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veleposlanica u Zadr

Australska vlada čini sve kako bi pronašla Kapetana Dragana

'05.05.2010., Zadar - Australska veleposnanica Beverly Mercer posjetila je zupanijsko poglavarstvo u Zadru a ugostili su je zupan Stipe Zrilic i dozupan Djani Bunja.'
'Filip Brala/PIXSELL'
05.05.2010.
u 20:40

- Sigurna sam kako će australske vlasti učiniti sve da ga pronađu – kazala je veleposlanica Australije u Hrvatskoj Beverly Mercer za primanja kod zadarskoga župana Stipe Zrilića

– Informirana sam o izjavi odvjetnika Dragana Vasiljkovića da njegov klijent "možda čak kampira u šumi", a sigurna sam kako će australske vlasti učiniti sve da ga pronađu – kazala je veleposlanica Australije u Hrvatskoj Beverly Mercer odgovarajući za primanja kod zadarskoga župana Stipe Zrilića na pitanje o izručenju Kapetana Dragana, koji je državljanin Australije. Dodala je da je hrvatski apel prihvaćen na australskom Vrhovnom sudu te da je to dokaz kako njihova vlada čini sve kako bi ga pronašla.

Na to je župan Zrilić kazao kako je Kapetan Dragan u vrijeme Domovinskoga rata "bio stanovnik" njegove rodne Bruške, ali da je nakon Draganova odlaska kuća spaljena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije