Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTAJE
Povratak na članak

Australska protivnica imigracije emigrirala

Političarka ekstremne desnice Pauline Hanson, bivša parlamentarna zastupnica, nakon neuspjeha na izborima prodaje kuću u Brisbaneu i seli u Britaniju.

Komentari 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:02 16.02.2010.

Radi ove sam prekinuo prijateljstvo sa \"dobrim covjekom\"ne radi toga sto se nisam slagao sa njezinom \"politikom\"nego sto nemes dati nekom ko je tako slab govornik \"tupav\" se bavi politickim sranjem.

VL
IZ
izgnanik
12:41 16.02.2010.

pa zar je austrlija domovina britanaca ili su oni demokrati prvo pobili i smanjili aboriđine da bi se demokratski naselili na tuđem teritoriju.ovi britanci umislili sebi da oni imaju demokratsko prvo da sami žive na zemlji

VL
UK
Ugo Kajvez
13:28 16.02.2010.

Ta ženska je RASIST kako god se okrene .... a takvi su gro britanaca ....

VL
Avatar kresimir*
kresimir*
20:24 16.02.2010.

Hmmm. Vidim javljaju se drkadzije sa kontinenata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.