Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena na vlasti
Povratak na članak

Australska premijerka: Svladala sam više predrasuda nego Obama

Julia Gillard smatra da joj je kao neudanoj ženi i ateistici bilo teže doći na vlast negoli prvom američkom predsjedniku Afroamerikancu

Komentari 5

PP
pp
14:54 02.04.2012.

Izbrisano je zbog čega? to je slika australske premijerke kako hrabro prkosi nepostojećoj opasnosti. Iz toga se lako da zaključiti kakva je ona izuzetna osoba koja ruši predrasude.

VL
PE
Pegaz
15:34 02.04.2012.

Svakom je njegov kriz najtezi, ali sudeci prema preporukama sto je u redu, a sto nije u redu komentirati, ispada da su na svijetu 2 teme koje \"treba\" izbjegavati komentirati: Zidovi i Afroamerikanci...o svemu ostalome moze se izrazavati misljenje.....

VL
LS
Ljuti Sipak sa Kacine
16:50 02.04.2012.

My Lady , obama je i dosao na vlast samo zato jer je africkiamerikanac.i to da se razumimo samo pola ili ca bi mi rekli kafe ole. Amerika se jos uvijek osijeca gilti prema crncima i ovo je u neku ruku bija paj of i da se oslobodu gilti koncience. sad kad su to ucinili nece ga po drugi put izabrat.

VL
IR
irani
19:59 02.04.2012.

Australija je nevkerojatno \"macho\" zemlja, gdje vecina zene ne smatra ravnopravnima. \"Sheila\" je svjetski poznat australski stereotipni pogrdni naziv za sve zenske osobe.

VL
BB
brle brkić
07:03 03.04.2012.

Ova mi djeluje kao da će došivjet orgazam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.