Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika zapljena

Australska policija zaplijenila metamfetamin vrijedan milijardu dolara

metamfetamin
Reuters/PIXSELL
15.02.2016.
u 07:49

Australska policija zaplijenila je 720 litara zaleđenog metamfetamina čija se ulična vrijednost procjenjuje na milijardu dolara

Australska policija zaplijenila je 720 litara zaleđenog metamfetamina čija se ulična vrijednost procjenjuje na milijardu dolara. Zbog uvoza i proizvodnje te droge uhićene su četiri osobe, piše Guardian.

Policijska akcija započela je još u prosincu kada je granična policija zaplijenila kontejner iz Hong Konga.

– U kontejneru su prevozili umetke od gela za grudnjake, a među tim umetcima bilo je 190 litara tekućeg metamfetamina – rekao je policijski zapovjednik Chris Sheehan.

Još 530 litara pronađeno je tijekom istrage koji su tada nastavili.

– Droga se nalazila u pet skladišta u lukama u Sydneyu – dodao je Sheehan.

Prvi je uhićen 33-godišnjak iz Hong Konga, a nakon njega su uhićene još tri osobe, 59-godišnjak, 37-godišnjak i 52-godišnja žena.

>> Umro nakon što je popio metamfetamin vrijedan 54.000 $

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije