Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Australska policija u potrazi za ubojicom "vampira"

vampir
26.10.2009.
u 11:28

Policija u australskoj državi Viktorija moli građane za pomoć u rješavanju ubojstva "vampira" koje se dogodilo 2003. godine.

Policija u australskoj državi Viktorija moli građane za pomoć u rješavanju ubojstva muške prostitutke koje se dogodilo 2003. Godine.

Sudeći prema policijskim izvješćima, ubijeni je svojoj žrtvi priznao da je "vampir", star nekoliko stoljeća. Ken Jones, pomoćnik ravnatelja policije izjavio je kako bi Mark Perry, bivši dečko ubijene i osumnjičeni za ubojstvo Abbota mogao živjeti bilo gdje u Australiji.

Policija je uvjerena da mu u bijegu pomažu treće osobe, no potraga za ubojicom i dalje se nastavlja. Policija je izdala potjernicu za Perryjem, no informacija o tome gdje se nalazi nije rezultirala uhićenjem. Perry bi mogao, kako je ustvrdila policija, živjeti pod lažnim imenom te je moguće da je promijenio svoj izgled što bi dodatno moglo otežavati potragu za ubojicom "vampira".

Perryjeva djevojka, jednako kao i njegova žrtva pripadala je melbournskom miljeu. Žena je upoznala Chatre-Abbotta s kojim je započela intimnu vezu, no umjesto u ljubavnom zagrljaju, pronađena je mrtva u jednom hotelu. Nakon što je saznao za smrt svoje djevojke, Perry je uspostavio kontakt s australskim podzemljem gdje je po policijskim saznanjima i naručio ubojstvo.

Za njegovo uhićenje raspisana je nagrada od milijun australskih dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije