Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gnjusno

Poškakljalo ga po prstima: Šokirao se kada je vidio što je bilo ispod kvake automobila

pauk australija
Foto: screenshot/youtube
1/3
06.04.2015.
u 17:12

Australci se pridržavaju mjera opreza kad ulaze u vozila - špricaju kvake

Što biste učinili da pokušate otvoriti vrata svojeg vozila a da vas nešto poškaklja po prstima? Da ste u Australiji, sigurno vam ne bi bilo svejedno budući da u njoj žive neke od najotrovnijih i najvećih vrsta paukova na svijetu. Zbog toga se Australci se pridržavaju mjera opreza kad ulaze u vozila - špricaju kvake kako bi paukove istjerali na vidjelo, piše Mirror

U videu koji je u nekoliko dana imao preko 250.000 pregleda, a u međuvremenu se pojavilo nekoliko takvih video klipova, pogledajte kakvi ogromni pauci žive u Australiji. 

>> U bananama našla pauke koji uzrokuju erekcije od 4 sata

>> Dječak (2) preminuo nakon što ga je tijekom igre ugrizao pauk

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:20 06.04.2015.

zakaj je to gnjusno? radi se o zivotinji koja je tam zivjela puno prije nego li je ljudska vrsta nastala, a i zivjet ce dugo kad nas vise ne bude.

HB
Hrvat+branitelj
20:34 06.04.2015.

Mogu lijepo vratiti Australiju Aboridžinima. Oni su ionako živjeli u skladu s prirodom, što mi bijelci ne znamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije