Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nazire se kraj požarima

Australci bijesni na premijera, vikali mu da je idiot, a on se dao u bijeg

Scott Morrison
Foto: Screenshot
1/8
02.01.2020.
u 12:58

Australski premijer na meti kritika našao se još početkom prosinca kada su počeli bjesniti požari Australijom, a on je otišao na odmor na Havaje

Ljutiti Australci koji stanuju u područjima koja su zahvaćena požarima otjerali su premijera Scotta Morrisona koji ih je došao posjetiti u gradu Cobargu u saveznoj državi New South Wales.

Premijer je doslovno odjurio u automobilu nakon što se jedna stanovnica nije htjela rukovati s njime, a drugi su mu vikali da je idiot, piše Daily Mail.

Australski premijer na meti kritika našao se još početkom prosinca kada su počeli bjesniti požari Australijom, a on je otišao na odmor na Havaje.

Tijekom današnjeg posjeta jedna se žena odbila rukovati s njim, da bi joj on sam uzeo ruku, a kada je ona počela govoriti, okrenuo se i ignorirao je.

Dok je on nudio dodatnu pomoć volonterima vatrogascima, u pozadini mu je netko viknuo: 'Ti si idiot!'.

U međuvremenu, požari i dalje bijesne Australijom i ne nazire im se kraj zato što su najavljene temperature koje će se penjati do 46 stupnjeva Celzijevih. Dosad je poginulo najmanje 17 ljudi, a tisuće njih ostali su bez svojih domova.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:59 02.01.2020.

Ako je njihov idiot, što je naš???

KO
Kokoiduhovi
17:08 02.01.2020.

Joj, zamislite da se naš predsjednik Vlade nalazi vani, a u zemlji baš požari, štrajkovi, ...ma nema šanse da bi bilo ovakve reakcije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije