Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaruke za pamćenje

Australac uz pomoć Grdovića i Kalmete zaprosio djevojku na zadarskoj rivi

jason grdovich
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/12
04.04.2014.
u 22:24

Zaručnica nije znala da prosidbu, a u isto vrijeme na rivi su se našli i zadarski maturanti koji su potom zapjevali s Mladenom Grdovićem

Australac Jason Grdovich priredio je svojoj dugogodišnjoj djevojci Natalie zaruke za pamćenje. Nakon devet godina veze, Jason je djevojku zaprosio na zadarskim Morskim orguljama, a kao svjedoke pozvao je pjevača Mladena Grdovića, gradonačelnika Zadra Božidara Kalmetu, predsjednika tamošnje Turističke zajednice Zvonka Supu te brojne medije.

Zaručnica nije znala da prosidbu, a u isto vrijeme na rivi su se našli i zadarski maturanti koji su potom zapjevali s Mladenom Grdovićem.

>>Grdović: Nikakvi poroci meni ne trebaju da bih bio veseo!

Foto: Filip Brala/PIXSELL

Komentara 2

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
10:44 05.04.2014.

Ajde da je i to docekala sirota.. mislim 9 godina razmisljanja mu je valjda bilo dovoljno da odluci zeli li je pocastiti svojim prezimenom ili ne. :)

DU
Deleted user
22:59 04.04.2014.

Uf nek bu sretan da nije pobjegla s Grdovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije