Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
djedica se zanio

Australac (80) karavanom vozio 12 km u krivom smjeru!

Obitelj Margan
Foto: Pero Lovrović
1/2
13.08.2012.
u 19:18

Prijestupnik je vozačku dozvolu posjedovao pune 63 godine, a neposredno prije incidenta uspješno je položio obavezni ispit vožnje za starije osobe.

Australskom državljaninu Ronaldu Jacksonu (80) oduzeta je vozačka dozvola jer je na prometnoj autocesti u Melbourneu karavanom vozio čak 12 kilometara u pogrešnom  smjeru. Opasan pothvat snimile su i nadzorne kamere u veljači ove godine, a odvjetnik nesmotrenog djedice izjavio je da je ovo tek drugi put da je njegov klijent počinio prometni prekršaj. Naime, prvi je put na cesti zgriješio prije 30 godina kada je zaradio kaznu zbog prebrze vožnje.

– Nikad prije nije bio loš vozač, no star je i neposredno prije incidenta doživio je blaži srčani udar – obrazložio je Jacksonov odvjetnik. Zanimljiva je i činjenica da je Ronald vozačku dozvolu posjedovao pune 63 godine te da je neposredno prije incidenta uspješno položio obavezni ispit vožnje za starije osobe.

Komentara 5

LI
liliZG
15:14 14.08.2012.

Prije moždani nego srćani udar........i kojm brzinom, nije to sporo voženje, to je konkretna brzina.......

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:30 13.08.2012.

Hm Mlad momak, pa još nije naučio pravi smjer u kom se treba kretati.

OB
-obrisani-
19:08 14.08.2012.

Kaj se sad svi čude, a koliko je takvih kod nas vozilo u krivom smjeru... ...čoek je vozio svojom levom trakom, gdje je najmanje auta.....i još je dobro vidljiv zbog visoke prikolice......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije