Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČETVRTAK Euroforična dobrotvorna akcija Večernjeg lista

Aukcija potpisanih dresova vatrenih!

dresovi-txt.jpg
import
17.06.2008.
u 18:58

Večernji list u četvrtak u 10 sati započinje veliku aukciju na kojoj će se naći potpisani službeni dresovi svih 25 hrvatskih reprezentativaca koji su nas doveli do četvrtfinala Eura, a nadamo se i dalje. Početna cijena jednog dresa je 500 kuna, a aukcija traje do petka do 12 sati.

Licitirati se može za jedan ili više dresova, na adresi www.vecernji.hr/aukcija. Pozivamo sve zainteresirane, ljubitelje nogometa, da sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj akciji, jer je sav prihod namijenjen Dječjem domu za nezbrinutu djecu: Kuća Sv. Terezije od malog Isusa (sestre karmelićanke) na zagrebačkom Vrhovcu. Ako ste spremni za potpisani dres Modrića, Olića, Ćorluke, Rakitića, Klasnića, Petrića, braće Kovač, Pletikose ili bilo kojeg drugog vatrenog izdvojiti 500-tinjak kuna, vjerujemo da nećete požaliti. Jedinstvena je ovo prilika za najveće fanove i najupornije licitatore da polufinale i finale dočekaju u dresovima omiljenih im nogometaša!

Također, tvrtka Philips Consumer Lifestyle Croatia će spomenutom Dječjem domu za nezbrinutu djecu darovati HD 52" televizor te DVD kućno kino s Ambisurroundom, što će omogućiti da mališani u domu utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske na Euru 08. prate u vrhunskoj rezoluciji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije