Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKORAČENJE

Audijem po autocesti vozio 242 km/h, ograničenje 130 km/h

Ilustracija
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
12.07.2019.
u 09:57

Vozaču naplaćena je novčana kazna od tri tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

Vozeći autocestom i još ako promet nije pretjerano gust vozači vrlo često malo više „stisnu“ papučicu gasa.

Tako je postupio i 48-godišnji državljanin Srbije koji je svojim vozilom Audi, njemačkih registracijskih oznaka, u četvrtak oko 23 sata vozio brzinom od 240 kilometara na sat i to na dijelu autoceste gdje  maksimalna dopuštena brzina iznosi 130 kilometara na sat. 

Policija ga je u prekoračenju zatekla na dijelu autoceste na području Općine Nijemci.

Zbog prekoračenja brzine 48-godišnjem vozaču naplaćena je novčana kazna od tri tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:14 12.07.2019.

kao prostitucija, negdje je ilegalna ali se ne kažnjava. Tako stranac može voziti 240 i platiti gotovo ništa. Da je jedan prosječan Hrvat sa Puntom vozio 240 vjerojatno bi mu auto oduzeli i kuću ovršili :-)

DH
dalibor.hren
10:06 12.07.2019.

Stvarno su ga "oderali"!

DU
Deleted user
10:40 12.07.2019.

Dobro, za ovakve brzine treba kažnjavati i na autocesti, ali mislim da su za djecu i pješake pogubnij gradski divljaci. Kada bi samo u zagrebačkoj Dubravi do Sesveta postavili dvadesetak kamera, za mjesec dana bi povratili uloženi novac u kamere i spasili nekoliko života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije