Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oldtimer moto rally

Atraktivni stari motocikli zabrujali središtem Rijeke

old timer rally (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
19.06.2010.
u 13:38

Našlo se na Korzu BMW-a, Bugatija, Vespa, Moto Guzzija čiji su vlasnici, već navikli da njihovi motocikli privlače pažnju, pozirali i odgovarali na pitanja znatiželjnika.

 

Na riječkom Korzu jutarnja kava ispijala se danas uz brujanje motocikala, no Riječanima to nije smetalo jer su imali prilike vidjeti atraktivne motore, povijesne primjerke koji još uvijek mogu dobro "potegnuti", a svi redom sjaje se kao novi.

Po 13. put Rijeka i okolica domaćini su 13. međunarodnog susreta Oldtimer moto rally. Do središta grada iz Matulja, gdje je sinoć održana i izložba motora i Oldtimer party, stiglo je sedamdesetak motocikala s vozačima i pratnjom, sudionika rallya, s registracijskim oznakama Slovenije, Italije, Austrije, Češke, Slovačke, Njemačke i Hrvatske. Našlo se na Korzu BMW-a, Bugatija, Vespa, Moto Guzzija čiji su vlasnici, već navikli da njihovi motocikli privlače pažnju, pozirali i odgovarali na pitanja znatiželjnika.

Kad je označen start , motori su zabrujali, a rally, koji se boduje za prvnestvo HROS-a, krenuo je na svoju rutu - preko Trsata, Čavli i Motodroma Grobnik do Bakra i dalje na otok Krk gdje su u Malinskoj motoristi pokazali snagu svojih motora i svoju vještinu na ispitu spretnosti i točnosti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije