Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao joj trenutak

Atraktivna manekenka pozirala na plaži, no sve je oduševio netko iza nje

manekenka
Foto: Screenshot
27.03.2019.
u 17:26

Fotograf je snimao zgodnu manekenku koja je pred njegovim objektivom redala poze u oskudnom crvenom bikiniju ističući svoje obline, no trenutak joj je ukrao muškarac koji se prošetao iza nje

Urnebesan trenutak snimio je na plaži talijanski fotograf koji se na Twitteru predstavljao kao Carmelo Sgroi, a njegova snimka odmah je postala hit na društvenim mrežama te je pregledana više od 19,5 milijuna puta.

Fotograf je, naime, snimao atraktivnu manekenku koja je pred njegovim objektivom redala poze u oskudnom crvenom bikiniju ističući svoje obline, no trenutak joj je ukrao muškarac koji se prošetao iza nje.

Dok je ona izazovno pozirala, iz mora iza nje izlazio je stariji muškarac u minijaturnim kupaćim gaćicama. Muškarac je ponosno hodao pokazujući svoj zaobljeni trbuh zadovoljno se osmjehujući što su mnogi odmah primijetili.

'Pogledajte mu lice. Veličanstven je!', 'Volio bih da se ona makne s puta', samo su neki od brojnih komentara.

No, bilo je i onih koji nikako nisu mogli shvatiti o čemu je riječ.

– Gledam video nekoliko puta, ali i dalje ne shvaćam gdje je 'fotobomba' – komentar je osobe koju je zgodna manekenka očito toliko zaslijepila da ne vidi ništa osim nje.

VIDEO Izvrijeđao suca zbog zatvorske kazne, ovakav odgovor nije očekivao

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
17:43 27.03.2019.

To ti atraktivno. Onda neznas nasu Anu MT.

AU
austrougarskigeneral
17:41 27.03.2019.

premršava

MO
moriss77
19:07 27.03.2019.

Ribica joj je malo nabrekla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije