Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na zvijezdu

Atentat na "turskog Pavarottija", pjevača kurdskog podrijetla

atentat
Reuters
15.03.2011.
u 07:30

Najmanje jedan metak ušao je u potiljak pjevača Ibrahima Tatlisesa i izašao na prednjoj strani lubanje. Operacija je trajala četiri sata

Poznati turski pjevač Ibrahim Tatlises, koji je popularan širom Bliskog istoka, u životnoj je opasnosti nakon što je upucan u glavu u Istanbulu.

Nepoznati napadač otvorio je vatru na 59-godišnjeg pjevača Tatlisesa trideset minuta nakon ponoći u subotu, dok je on napuštao televizijski studio i ulazio u svoj automobil.

Najmanje jedan metak ušao je u potiljak pjevača Ibrahima Tatlisesa i izašao na prednjoj strani lubanje. Operacija je trajala četiri sata

Poznat kao "turski Pavarotti", Tatlises je jedan od najpoznatijih pjevača u Turskoj, a popularan je i na Bliskom istoku. Uspješan je biznismen, posjeduje svoju produkcijsku kuću, televizijsku postaju i lanac restorana.

Tatlises, koji je kurdskog podrijetla, ranjen je u nogu 1990. godine, a preživio je i atentat 1998. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:04 15.03.2011.

turska posla, sve teroristi.

JB
Juda ben Tudum
17:42 15.03.2011.

Sigurno opet islamski teroristi jer se lijepo pjevanje kosi sa šerijatom

OB
-obrisani-
21:44 15.03.2011.

hm ... možda je nekom poševio ženu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije