Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA LOKACIJA

Astronomska cijena: Za kvadrat stana u Splitu traži gotovo 19 tisuća eura

Pogled s trajekta na putu iz Supetra u Split
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
26.05.2023.
u 10:53

Stan je opremljen antiknim i elegantnim ručno rađenim namještajem i svim modernim kućanskim aparatima. Također, sve sobe imaju klima uređaje, stoji u oglasu.

Kvadrat od skoro 19 tisuća eura u Splitu. Da, dobro ste pročitali. Stan s pogledom na more, a koji se prodaje u Hrvojevoj ulici košta 18.462 eura po kvadratu. 

- Stan je površine 65 m2 s pogledom na more, smješten na trećem katu jugoistočnog tornja Dioklecijanove palače. Ono što izdvaja ovaj stan je upravo atraktivna lokacija u samom centru Splita, Dioklecijanova palača, koja je jedinstvena svjetska kulturna baština pod zaštitom UNESCO-a.

Stan je opremljen antiknim i elegantnim ručno rađenim namještajem i svim modernim kućanskim aparatima. Također, sve sobe imaju klima uređaje. U blizini su svi potrebni sadržaji za život, a s obzirom na lokaciju ova nekretnina je odlična investicija i izvrstan potencijal za turističke svrhe.

VEZANI ČLANCI

Kupac plaća proviziju u iznosu od dva posto - stoji u oglasu. 

Marijana Siničić, voditeljica ureda agencije Lifestyle, za Slobodnu Dalmaciju je otkrila kako je ovo najskuplji stambeni kvadrat dosad.

- Poslovni su znali dostizati više. Tako se kafić Duje na Rivi prodavao za preko 33.000 po kvadratu. Doduše, ovo je također biznis, pošto jedno noćenje na ovoj lokaciji košta oko 700 eura - rekla je. Dodala je kako je interes popriličan. 

- Imamo more upita s anglosaksonskog tržišta. Palo je već i par ponuda s iznosom poviše milijun eura. Ipak, cijena je fiksna. Dobro, možda s malim popustom. Ali minimalnim - dodaje. 

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
11:16 26.05.2023.

Mafija mora nekako oprati novac i zato im je ovo se eurom i nekretninama došlo kao naručeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije