Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOVISNI NADZOR
Povratak na članak

AstraZeneca revidirala rezultate kliničkog istraživanja nakon kritika američkih vlasti

U SAD-u je do sada odobreno tri cjepiva - Moderna, Pfizer/BioNTech i Johnson & Johnson.

Komentari 8

ZP
Zabranjen pristup
08:59 25.03.2021.

to je vrlina farmaceutskoj industriji,prevara,mito,korupcija

VL
AJ
AjdeDe
08:16 25.03.2021.

Čuj Astra Zeneca revidirala rezultate ispitivanja (uljepšali rezultate) a mogli su još malo ovisno o tržištu , šta sad kao mora se vjerovat pa zar tako radi EU agencija za lijekove.Razotkrili se a Sputnjik za 12 mjeseci nije se stiglo.Pametnom dosta.

VL
Avatar southman
southman
08:25 25.03.2021.

Bandu iz Astra Zenece nakon slučaja u Italiji treba strpati u zatvor !

VL
ED
edgar2
08:21 25.03.2021.

Povjerenje u AstraZeneca-ino cjepivo u Europi je ozbiljno narušeno, zbog toga što se s jednim solidnim cjepivom jako loše upravlja...

VL
ZN
znam
08:34 25.03.2021.

"Neke od tvrtki za lijekove koje su sada odgovorne za razvoj i proizvodnju ubrzanih cjepiva protiv COVID-19 također su tijekom godina osuđivane za neetičke i kriminalne aktivnosti, od kojih bilo koja dovodi u pitanje njihovu etičku sposobnost. Sud u Oklahomii (2019) utvrdio je da je Johnson & Johnson djelomično odgovoran za "ljudske i financijske troškove" epidemije opioida u SAD-u i naložio tvrtki da plati 572 milijuna dolara. Pfizer i AstraZeneca uobičajeni su prijestupnici, koji su se više puta upustili u ilegalne i korumpirane marketinške prakse, podmićivanje i suzbijanje znanosti. Pfizerova tvornica cjepiva, u koju se pune bočice s COVID-19, također ima dugu povijest problema s kontrolom kvalitete. Istraživanje potvrđuje sumnju da su lipidne nanočestice koje se koriste u cjepivima Pfizer i Moderna vrlo upalne i mogu biti odgovorne za mnoge prijavljene štetne učinke. " I onda se pojave političari i počnu reklamirati pomenute prijestupnike.

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
08:49 25.03.2021.

90% ljudi ne zna i ne zeli znati o cemu se konkretno radi ,i koja je razlika izmedu vektorskog i "message" cjepiva, od Astre potrebno je saznati istinu sto je u cjepivu jer ocito da se ne radi samo o adenovirus i adetivima vec moćžda umjesto adenovirusa koristen je kao expiriment corona virus..

VL
AA
aabbcc
10:47 25.03.2021.

Jucer ste dobili sluzbeno pismo i stav AZ, a eto danas vi to prevodite, tumacite i izvrcite kako hocete i kako kome odgovara !.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.