Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvraća udarac
Povratak na članak

Assange se osvetio MasterCardu parodijom u reklami za WikiLeaks

MasterCard je blokirao više od 15 milijuna dolara donacija za WikiLeaks, a Assange im je vratio njihovom prepoznatljivom kampanjom

Komentari 7

MI
microlion
15:17 04.07.2011.

Assange je jako naivan, ako misli, da se svijet mijenja zbog toga što je on objavio nekolicinu paprenih ali posve predvidljivih diplomatskih depeša...

VL
SI
sinaj
19:46 04.07.2011.

microlion je napisao/la: ____________________________ Slažem se, ali ovo je vrlo dosjetljivo od Assangea

VL
AK
ante kolorante
01:47 05.07.2011.

microlion: ... ali još gore je i naivan kreten ako ti... zašto imaš -45, ti si primjer propali jugoslavenski sustav .., slicno taj kreten Mladic.

VL
BO
bomba
03:15 05.07.2011.

dobra reklama. Ako ja imam račun u banci onda sam ja vlasnik tog računa ne banka. banka samo naplačuje troškove vođenja računa i od toga živi. Zamislite da zbog ovoga narod bojkotira banku koliko bi ona štete pretrpjela. Svima namaa se može desiti da nam banka blokira račun i drži ga tako dok se njoj prohtje. Ovdje je slučaj da demokratski svijet blokira demokratsko objhavljivanje radnji demokratskih vlasti koja poseže demokratski pa banci naređuje blokadu računa. Je li to demokracija il vladavina sile koja nam je poznata odnekle.

VL
BO
bomba
03:31 05.07.2011.

ako netko misli da su događaji arapa u africi plod svjesti arapskog svijeta taj se opasno vara. Gadafi je prije početka ustanka zaprijetio SAD-u V.Britaniji francuskoj da će povući svoj novac iz njihovih banaka a vrijednost libiskog novca u tim bankama premašivala je 70 000 000 000 $. Još je zaprijetio da će budeli se amerika i britanija ponašale kao svjetski policajci i da naftu od arapa neće više imati u $ več u €. Zamislite ameriku sa svojim $ da postane bezvrijedan ili V.Britaniju čija se funta oslanja na $ a ne na E iako su članica EU. Isto tako farsa oko prvog čovjeka MMF-a i to na tlu amerike. Ameri su ga profesionalno odradili smjenuli i kad je smjena došla na vlast ispostavilo se da je greška. Pa to je priča za malu djecu, nitko ne kaže kako je zaprijetio americi da se mora financijski konsolidirati. Isti scenario je kod Assangea viđen kao silovatelju samo kako bi ga se skrenulo i udaljilo od njegovih nauma. On je u Švedskoj spavao sa dvije različite žene i one su skontale nakon nekog vremena da su silovane. To su doznale kada su se jedna drugoj povjerile jer nije upotrijebio kondom ili je namjerno raskino kondom.

VL
BO
bomba
03:32 05.07.2011.

Kakvo je to silovanje ako sama pristane na sex i još ga odvede svojoj kući da to obavi na njenom krevetu. Nemojmo biti djeca i naivni i zapadnjačka sloboda se zasniva dotle dok ne ugroziš prava bogatih ili vladajućih u toj državi istinom. istina je ta koja boli oni se protiv laži i ne bore jer idu u pogrešnom smjeru od stvarnih njihovih prljavih radnja.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
01:29 06.07.2011.

osveta bi bila da dva milijuna korisnika prereže karticu ...........ovo nije baš neka osveta . zamislili bi se oni za koga rade prljave poslove , jer ne bi bilo članarina , provizija , kamata i ostalih prihoda .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.