Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ofenziva na Idlib
Povratak na članak

Assadovi ‘bojni otrovi’ zadnji su Trumpov adut za Siriju

Prešućuje se činjenice da su bojni otrovi u Siriji pali i u ruke pobunjenika i džihadista i da bi ih svako mogao upotrijebiti.

Komentari 17

GV
golub Vaso
10:15 06.09.2018.

Assad pobjeđuje u ratu i onda baš ide baciti bojne otrove da izazove stranu intervenciju. Takvu šuplju priču ozbiljno nam nameću svi mainstream mediji. Pa je li to djeca u vrtiću mogu progutati?!? Treba pogledati samo jedan intervju Bashara da se vidi o kakvom se čovjeku radi, uzalud vam sva Goebbels propaganda.

VL
Avatar Proleter
Proleter
10:40 06.09.2018.

Gotovo je. Ameri, Židovi, Saudi, Britanci i Francuzi izbačeni su iz Sirije. Nema više vojske koja bi u njihovo ime umarširala u Damask, Alepo, Homs i Hamu. Nema više ni lokalnog stanovništva koje želi takvu vojsku, naučili se pameti uz DAESH. Sirija je u rukama Rusije i Irana. Jedino što gubitnici mogu jest pokrenuti Treći svjetski rat protiv Sirije, Irana, Kine i Rusije, ali u tom slučaju agresori kapituliraju za deset dana. Nego, koliko su ono Amerikanci civila pobili "oslobađajući" Mosul i Raqqu? Zna li im se broja uopće?

VL
MI
midea
11:01 06.09.2018.

najveće zlo svijeta su upravo Ameri ,

VL
DA
Darko22
13:26 06.09.2018.

Gospodine Hassan, hvala Vam što ste jedan od rijetkih novinara koji se usuđuju pisati o tome što se stvarno događa u Siriji, i koje su stvarne namjere tzv. "Zapadnih lidera", Vaši članci su pravo osvježenje u moru laži koje su postali današnji mediji

VL
SL
slovenacfranc
12:10 06.09.2018.

Kad Usa podrzava isil na Kosovu mogu i u Siriji...

VL
DU
Deleted user
13:04 06.09.2018.

Zašto samo Trumpov zadnji adut? Ništa bolji nisu ni u EU, ako ne čak i gori. Macron je tek nedavno izravno prijetio da će opet bomardirati ciljeve u Siriji bude li Assad "iznova" koristio kemijsko oružje.

VL
5S
505.scrtom
11:05 06.09.2018.

Trumpovi zadnji trzaji da spasi svoje radikalce i Isilovce i da ublazi svoje promasaje u vanjskoj politici te promasaje njegovih predhodnika...

VL
DU
Deleted user
15:07 06.09.2018.

Ako je broj točan u Iraku živi 24 milijuna ljudi. Prema izvješću humanitarnih organizacija od početka rata u Iraku 2003 godine svaka kuća je izgubila jednog člana obitelji. Sada si vi računajte koliko je to ljudi pobijeno samo u Iraku zbog Američke intervencije. Zbog lažnog izvješća da Irak posjeduje oružje za masnono uništenje, kako su to izvještavali slobodni i nezavisni mediji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:19 06.09.2018.

čim se digla dreka oko moguće uporabe kemijskog oružja i prijetnji amerike siriji da će ih razarati, jasno je da će doći do kemijskog napada i da se neće čekati istraga tko je stvarno to napravio, već će se udariti po službenoj i regularnoj vojsci sirije. i to uskoro. jer bijele kacige koje su evakuirane iz sirije pred slabi mjesec dana, su se vratile. bijele kacige inače djeluju isključivo na područjima isila, i objavljuju isključivo snimke 'zločina koje počine asadove snage'. majka svih bitaka nije ova, već ona oko al tanta, tamo će biti žestoko.

VL
DU
Deleted user
16:04 06.09.2018.

Svijet bi trebao spriječiti ekstremizam terorista u Idlibu, te namještene bojne otrove od strane Isila i Sad i Izraela koji su im redoviti opskrbljivači. Konačno se treba riješiti pitanje Idliba i svim snagama staviti točku na i, što se tiče vojne prisutnosti Amerike i Saveznika terorista u Siriji.

VL
RA
ranko75
10:23 07.09.2018.

Ameri, englezi i francuzi zavijaju kao vukovi jer je u Idlibu nekoliko tisuca njihovih instruktora koji pomazu ISIL-u i sada ce biti pobijeni kao psi ako im ne podje za rukom da ih izvuku. Sto je najgore i ISIL im ne da da izidju, i da njih ostave same da ih pobiju razumajuci da ce njihove vlasti da se bore i za njih dok su u istom camcu. A posto svi oni ne smiju da priznaju da su pomagali ISIL oni ne smiju moliti za njih posebno,nego nesto izmisliti drugo. Njemacka nije sudjelovala u tome,pa je Merkelici drago da se osveti Trumpu. Za vrijeme Obame, merkelica je pusila SAD besplatno, a sada tTramp trazi da jos i ona plati. Malo toga da joj ne treba NATO, jer zna da je rusi nece napasti, ona postaje meta za ruske rakete, a jos mora i lovu da daje.

VL
AA
aabbcc
13:57 06.09.2018.

Zadnja sansa za teroriste je da se sami potruju bojnim otrovima i dobiju pomoc Trumpa za spasavanje otrovanih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.