Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SDP-a

Bauk: Hrvatskoj ne slijedi grčki scenarij, Bild je tabloid

Arsen Bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.05.2015.
u 16:30

– Dakle što kažu relevantni europski čimbenici? Europski povjerenik Moscovici istaknuo je kako je Europska komisija vidjela napredak u Hrvatskoj – rekao je Bauk.

Ministar uprave i član predsjedništva SDP-a Arsen Bauk sarkastično je reagirao na press-konferenciju HDZ-a kojoj je povod bio napis njemačkog tabloida Bilda da Hrvatskoj prijeti grčki scenarij.

– Danas je HDZ-a imao presicu na temu "Europski mediji: Hrvatskoj prijeti grčki scenarij". Koliko god se oni na presici pokušavali ograditi od toga o kojim je europskim medijima riječ, samo jedan europski medij objavio je nešto slično pod takvim naslovom, a to je njemački tabloid Bild. Imali ste priliku vidjeti razinu na koju se referira HDZ (prije početka presice u prostorijama SDP-a vrtjele su se dvije naslovnice Bilda s golim ženama, op.a.) tako da bi možda točan naziv presice trebao biti erotski mediji, a ne europski mediji – rekao je Bauk.

– To je ustvari jedan kontinuitet politike HDZ-a jer se jedan bivši predsjednik bavio sličnom tematikom u jednom dijelu karijere (mislio je na Sanadera koji je prodavao erotske fotografije iz Austrije, op.a.), tako da nakon doline suza zaključite sami kakva bi bila dolina u kojoj će biti Bild referentni izvor (dolina guza? op.a) – rekao je Bauk i dodao – hajdemo sad ozbiljno.

– Dakle što kažu relevantni europski čimbenici? Europski povjerenik Moscovici istaknuo je kako je Europska komisija vidjela napredak u Hrvatskoj – rekao je Bauk.

>> Vrdoljak o tvrdnjama njemačkog lista da Hrvatskoj prijeti grčki scenarij: Ne vjerujte Bildu

>> Njemački Bild: Hrvatskoj zbog loše vlade prijeti državni bankrot

>> 'Da se prikazao stvarni deficit, onda bi se pokazali svi promašaji ekonomske politike Vlade'

Ključne riječi

Komentara 92

DR
drugPlenky
16:41 25.05.2015.

U SDPu sve više pametnih, sve znaju samo ne svoj posao. Dok im narod kopa po kontejnerima oni prosipaju pubertetske fraze, jadno

FO
ForeignLegion1987
16:41 25.05.2015.

mister bauk...ne pricaj gluposti,,,svijet,,,kaze jedno,,, a vi sasvim drugo,, i to onako kako vama ,,,,odgovara,.,,,ali sve sto kazete je,,,, dalekoooooo ,,,,od istine

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
16:41 25.05.2015.

daj nam kaži nešto o svom ocu i njegovim poštenim odgojnim mjerama iz kojih si izrastao na sliku i priliku jednog običnog bandita. inače....svi lažu samo četnici i komunistički fašisti govore istinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije