Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Bauk i Glavašević o Janici: Matića su teže vrijeđali pa se nikog nije hapsilo

Bojan Glavašević i Arsen Bauk
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.06.2017.
u 14:43

Za stranku koja komunizam smatra gorim zlom od fašizma, španjolske gripe i udara asteroida u Zemlju, postupci HDZ-a prilično lice na staljinizam, rekao je Glavašević

Jučerašnji incident u Supetru na Braču, kada su pripadnici Torcide izvrijeđali državnu tajnicu za sport i jednu od najvećih hrvatskih sportašica Janicu Kostelić, komentirali su i neki političari.

SDP-ov saborski zastupnik Arsen Bauk rekao je da je "skupina građana izrazila svoje nezadovoljstvo radom jedne političke dužnosnice porukama koje su u sebi imale nepristojan i uvredljiv sadržaj".

- Predragu Matiću su upućivane i teže uvrede pa se nikog nije hapsilo zbog toga - rekao je Bauk.

Njegov kolega Bojan Glavašević podsjetio je kako je tijekom jučerašnje Povorke ponosa u Zagrebu slušao uvrede dok je policajac stajao kraj njega i nije reagirao prema počinitelju.

- I sasvim ispravno je postupio. Neki grašani s političarima žele selfie, neki ih žele vrijeđati. Oboje dolazi s javnom dužnosti. Dužnosnici nisu svete krave. I ne smiju biti. Hapsiti 12 ljudi zbog uvrede? Za stranku koja komunizam smatra gorim zlom od fašizma, španjolske gripe i udara asteroida u Zemlju, postupci HDZ-a prilično lice na staljinizam - komentirao je Glavašević, dodajući da mu je užasno žao što je Janica doživjela uvrede, ali da se s njima trebamo obračunavati kulturom i obrazovanjem, a ne pendrekom.

Komentara 130

Avatar juricamesko
juricamesko
15:10 11.06.2017.

nigdje sada Platforme 112,nigdje udruge B.A.B.E nigdje Sanje Sarnavke i ostalih iz bulumente tkz.nevladinih udruga koje se bore za prava zena.o da Janica nije dio njihove ideologije a samim tim nema pravo na zastitu.

Avatar navijač
navijač
14:55 11.06.2017.

Imamo mi Hrvati itekako dobrog razloga da komunizam smatramo naj gorom pošasti novog doba.

AL
AlienattacK
15:05 11.06.2017.

Ovaj Glavašević je malo jači panglu. Čak se i fizički transformira u svog ideologa Pupavca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije