Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporba ne odustaje
Povratak na članak

Arsen Bauk: Nećemo podržati 'fake' ratifikaciju Istanbulske konvencije

Naš je stav da se Istanbulska konvencija ratificira, a o Vladinom prijedlogu zakona ćemo se izjasniti kada vidimo što u njemu piše, kaže Bauk

Komentari 3

Avatar Celzijus
Celzijus
13:30 21.03.2018.

Od svih koji su dali izjavu najbitnije je da je u naslovu Arsen Dušan Jauk. E, portalčiću, portalčiću, od sutra budete objavljivali možda i na čirilici u sred Hrvatske.

VL
RI
rightside
14:12 21.03.2018.

druze bauk, mislim da bi tebi bilo pametnije vodit brigu o svom izgledu i zdravlju jer se po isgledu (boja lica,zubi, itd) moze zakljucit da i nisi nesto naj zdraviji,,i mislim da bi trebao potrosit nesto od ustedevine u te svrhe,, zubi nit ce sami narast nit ces ih badave dobit,,no ti to vec znas od nedavno, zar ne??))))) sta se tice politike,ti nisi predodreden za uspjeh,,no to jos ocito ne zelis priznat,,))))btw jel i ti ides u "zemljoposjednike"? mislis i ti kupovat po otoku kojekave parcele, za "sirenje turistickih kapaciteta" kao drug ranko,, ili mozda za sadnju maslina ))) uh pardon,,nema tebi to ko radit,,)))

VL
MV
Mijat vrdoljak
13:54 21.03.2018.

Dobro je imati SDP ako budu pricipijalni propadne IK i onda desetljeće ne dolazi na ratifikaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.