Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNE ŠKRINJE

Arkanovi sefovi kriju i opljačkano blago iz RH?

željko ražnatović arkan
Foto: Screenshot
14.12.2013.
u 08:05

Ubijeni Željko Ražnatović Arkan bio je glavni pljačkaš slavonskih šuma, nafte iz crpilišta Đeletovci i imovine protjeranih Hrvata

Otkriveni su sefovi srpskog kriminalca Željka Ražnatovića Arkana u Komercijalnoj banci u Beogradu za koje nisu znali ni njegovi najbliži rođaci ni nasljednici. Tek ovih dana na sudskoj raspravi, u kojoj je izvjesni Vojislav Đurković iz Bijeljine tužio Cecu Ražnatović, Arkanovu udovicu, zbog navodnog duga od 116 tisuća eura, doznalo se da postoje dva sefa u koja je Arkan pohranio vrijednosti, ali se ne zna što jer od njegova ubojstva 2000. godine nitko nije otvarao sefove.

Klupko se počelo odmotavati kada je Đurkovićev odvjetnik predložio da se utvrdi što sadrže sefovi i što je sve Ceca Ražnatović naslijedila. Iako neki od najbližih arkanovaca, poput Dragana Markovića Palme i Borislava Pelevića, koji su bili pripadnici njegovih paraformacija koje su harale i počinile najstrašnije zločine po Slavoniji i BiH, kažu kako prvi put čuju da je Arkan imao sefove, bit će zanimljivo vidjeti što je skriveno u njima jer on je bio glavni u pljačkanju slavonskih šuma, nafte iz crpilišta Đeletovci i imovine protjeranih Hrvata. Svaki sef ima po dva ključa, jedan čuva banka, dok je drugi bio kod korisnika sefa. Ne zna se što se dogodilo s Arkanovim ključevima, ali je banka potvrdila da već 14 godina sefovi nisu otvarani.

>>Zarobili hrvatske vojnike i predali ih arkanovcima. Znali da će ih ubiti

Komentara 25

QW
qwas33333
12:31 14.12.2013.

u sefu je garant nafta i balvani

TE
tejanolejano
10:14 14.12.2013.

Ne verujem da u tim sefovima ima bilo cega i ako ima nece to biti ni deseti deo onoga sto je tamo verovatno stvarno i bilo. Cuj, niko nije otvarao sefove od kad su ovoga ubili. Pa Balkan je ovo, sve je to odavno vec u ko zna cijim dzepovima. Da li neko zaista misli da su na primer ubili nekog hrvatskog ratnog profitera, da bi njegovi sefovi bili zatvoreni vise od deset godina i da to ne bi niko dirao? Pa na Balkanu se krade i otima na ocigled celog gradjanstva a ne da neko ne pokupi bogatstva iz nekog tajnog sefa nekom mrtvaca.

Avatar zampzmija
zampzmija
09:34 14.12.2013.

Radi dobro susjedskih odnosa i očuvanje regionalne suradnje ne otvarati ta pitanja,poruka sa Pantovčaka i Banskih dvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije