Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEGUNAC

Arkanov ubojica se predao vlastima u Južnoafričkoj Republici

arkan
Reuters
27.12.2011.
u 21:39

Dobrosava Gavrića srpske vlasti su zajedno sa pomagačem Milanom Đuričićem privele 2001. godine zbog ubojstva Željka Ražnatovića Arkana kojeg su počinili 15.siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental.

Dobrosav Gavrić (33), osuđeni ubojica Željka Ražnatovića Arkana, predao se u utorak ujutro vlastima u južnoafričkom gradu Cape Town, piše Blic.

Južnoafrička policija za Gavrićem traga od 12.prosinca ove godine. Tada se propustio odazvati na poziv nadležnih koji su protiv njega pokrenuli postupak zbog posjedovanja droge.

Jedan od najtraženijih srpskih bjegunaca u JAR-u je prvi put priveden u ožujku 2011. godine kada je tijekom policijske pretrage zbog ubojstva jednog čovjeka iz Cape Towna u njegovom posjedu pronađen kokain. Iako se tada krio pod imenom Saša Kovačević, vlasti su nakon uhićenja otkrili njegov pravi identitet, ali su ga ipak pustili da se brani sa slobode, uz obavezu da se odaziva na pozive suda.

Gavrića su srpske vlasti zajedno sa pomagačem Milanom Đuričićem privele 2001. godine zbog ubojstva Željka Ražnatovića Arkana kojeg su počinili 15.siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental. Pet godina kasnije Vijeće okružnog suda u Beogradu Gavriću je dodijelilo 30 a Đuričiću 35 godina kazne zatvora. Obojica su odbila priznati krivnju tvrdeći da su se slučajno zatekli na mjestu zločina. U bijegu su od 2003. godine, odnosno od kad ih je sud pustio da se brane sa slobode.

 

 

Komentara 4

MP
mparac3
00:46 28.12.2011.

Ako je ubojstvo zlocinca zlocin, onda je i on zlocinac, nu zlocinci su tada i ubojice navodnog Bin Ladena...

TV
tvrtko
08:05 28.12.2011.

treba ih nagraditi,i dati im još koji novi posao!

KA
Kakma
22:03 28.12.2011.

Napravio je dobro dijelo,ustrelio je krvolocnu zvijer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije