Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NARKOTIKA

Arkanov ubojica Dobrosav Gavrić uhićen u Južnoafričkoj Republici

arkan
Reuters
14.12.2011.
u 21:24

Kako prenose lokalne novine New Age, Gavrić bi se sljedećeg mjeseca trebao pojaviti na sudu zbog optužbi za posjedovanje narkotika

Dobrosav Gavrić, bjegunac koji je osuđen za ubojstvo Željka Ražnatovića Arkana, priveden je u srijedu u Južnoafričkoj Republici, izvijestio je B92.

Kako prenose lokalne novine New Age, Gavrić bi se sljedećeg mjeseca trebao pojaviti na sudu zbog optužbi za posjedovanje narkotika. Njegov identitet afričke su vlasti otkrile tijekom istrage ubojstva mafijaškog šefa Sirila Beke u Capetownu u ožujku ove godine. Policija je nakon pucnjave zaustavila Gavrićevo vozilo u kojemu je pronađen kokain. Nadležni su zatim otiske prstiju Arkanovog egzekutora poslali na provjeru u Interpol. Očekuje se da će srpske vlasti ubrzo službeno zatražiti Gavrićevo izručenje kako bi zatvorsku kaznu za ubojstvo mogao služiti u zemlji.

Ratni zločinac i kriminalac Željko Ražnatović Arkan smaknut je 15. siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu Interkontinental zajedno sa prijateljem Milenkom Mandićem Mandom i bivšim djelatnikom MUP-a Srbije Draganom Garićem Garom.

Arkana je prije ubojstva Haški sud optužio za ratne zločine protiv čovječnosti koji su počinjeni tijekom rata u Bosni od 1992. do 1995. godine.

Komentara 24

OB
-obrisani-
04:53 16.12.2011.

Željkoni, pa i Ante Pavelić je govorio talijanski. Znači li da je zato bio dobar čovjek?

OB
-obrisani-
08:45 16.12.2011.

cudi me da ovaki mali --pingvin--od arkana bio u stanju pravit tolike zlocine--pa njega malo jaci vjetar odnese,ihhihihiiihhiihhi a nekad smo mu pucali samare plako ko alo djete,hiihihihihihi

DU
Deleted user
22:24 14.12.2011.

Koliki je to podvig bio u BG u to vrijeme, najbolje svjedoči izjava danas pok. Minimaksa koji je jednom izvalio neku neugodnu pošalicu na račun Cece i Arkana na TV pa ga je nazvao Arkan i rekao mu: Ej, bre, nemoj više da se za... avaš na moj račun jer ćeš da nastradaš! Minimaks je krotko poslušao, a kad su ga zezali zbog toga on je izjavio da tko ne bi poslušao Arkana kad on može da smakne učal \"celu Knez Mihajlovu, a gde neće jednog TV voditelja\". Tako da je tip koji ga \"odradio\" pripada legendama BG serijala \"vidimo se u čitulji\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije