Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeruzalem

Arheolog tvrdi da je pronašao čavle kojima je razapet Isus!

čavli, isus (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/7
13.04.2011.
u 11:00

Stručnjaci smatraju kako nema dokaza da su čavli iz vremena u kojem je živio Isus

Arheolog, novinar i producent izraelsko-kanadskog podrijetla Simcha Jacobovici tvrdi da je pronašao ostatke čavala koje su koristili za razapinjanje Isusa Krista na križ.

Jacobovici tvrdi da je čavle pronašao u špilji Armon Hanatziv blizu Jeruzalema.

Stručnjaci priznaju da je Jacobovici veliki arheolog i izvrstan snimatelj dokumentarnih filmova, ali smatraju da čavli koje je pronašao nisu s Isusova križa, jer prema njihovim saznanjima nema dokaza da su čavli iz vremena u kojem je živio Isus te da bi mogli biti iz 15. stoljeća, prenosi Xinhuanet.

Arheolog ipak neće odustati te je najavio da će nastaviti istraživanje i pronaći dokaze da su čavli zaista s Isusova križa.

Komentara 56

PK
puši kurac
15:58 13.04.2011.

sreća da je kroz povijest samo jedna osoba bila prikucana na križ tak da ti čavli moraju bit njegovi

JB
josip broz
15:59 13.04.2011.

13.04.2011. u 15:30h karambita je napisao/la: Evo ja prije par dana sam pronasao kondom iz Isusovog vremena... ___________________ si ga nasao u pizdi svoje mame ?

OB
-obrisani-
14:35 13.04.2011.

hey rea hoces cuti nesto sto ce ti zavrtiti glavom? poslusaj interview sa Lindsey Williamsom http://www.roadtoroota.com/public/574.cfm pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije