Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VLASTITOM DOMU

Argentinski guverner ubijen u novogodišnjoj noći

Carlos Soria
AFP/PIXSELL
01.01.2012.
u 20:15

Tragično preminuli Carlos Soria kratko je obnašao visoku političku funkciju na koju je kao član vladajuće stranke Peronisti bio izabran 10. prosinca 2011. godine.

Carlos Soria, guverner argentinske pokrajine Rio Negro, preminuo je nakon što je hicem upucan u glavu dok je u društvu supruge slavio Novu godinu, prenosi BBC.

Soria je upucan u vlastitom domu, negdje oko 05.00 sati ujutro. Hitna pomoć pronašla ga je u krevetu. Bio je u lošem stanju i jako je krvario. Iako je brzo otpremljen u lokalnu bolnicu, ozljede su bile preteške pa je ubrzo izgubio bitku za život.

Supruga ubijenog guvernera Susana Freidos odvedena je na ispitivanje u policijsku postaju.

Tragično preminuli Soria kratko je obnašao visoku političku funkciju na koju je kao član vladajuće stranke Peronisti bio izabran 10. prosinca 2011. godine. Njegov zamjenik Alberto Weretilneck izjavio je da se radi o ''obiteljskoj nesreći''.

 

 

 

Komentara 8

EL
ellen1976
22:59 01.01.2012.

Kakva nesreca?! meni ovo izgleda da su jadnog covijeka ciljano ubili...atentat

KL
klubuhb1
23:11 01.01.2012.

Dajte se saberite, kak se zove ono kad žena upuca muža ? Atentat ? CIA ? Ma dajte.

OB
-obrisani-
20:47 01.01.2012.

pitam se...tko ga je james bond ili netko drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije