Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
argentina

Argentinska predsjednica mora na operaciju, otkriven joj rak štitnjače

cristina fernandez
Reuters/PIXSELL
28.12.2011.
u 09:46

Cristina Fernandez de Kirchner (58) zbog bolesti će odstupiti s dužnosti na 20 dana. Rak joj je dijagnosticiran 22. prosinca

Argentinska predsjednica Cristina Fernandez de Kirchner ima rak i 4. siječnja ide na operaciju, priopćili su iz njezina ureda, javlja BBC. Rak je zahvatio štitnjaču, ali nije se proširio na ostale organe, rekao je njen glasnogovornik.

Cristini Fernandez (58) nedavno je počeo drugi mandat na mjestu predsjednice Argentine, a na toj dužnosti neće biti 20 dana, odnosno do 24. siječnja. U međuvremenu će je zamijeniti potpredsjednik Amado Boudou.

Prvoj ženi Argentine rak je otkriven 22. prosinca tijekom rutinskog liječničkog pregleda. Rak nije metastazirao niti zahvatio limfne žlijezde tako da su prognoze dobre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije