Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Nije u nadležnosti EK'
Povratak na članak

NATO: Arbitražna odluka bilateralno je pitanje Hrvatske i Slovenije

U NATO-u su uvjereni da će dvije države, obje dragocjene članice Saveza, problem s granicom riješiti na obostranu korist

Komentari 4

Avatar dobry
dobry
16:16 06.07.2017.

Budimo realni, Arbitražni sud je donio odluku koju će Hrvatska morati ispoštovati. Igrali smo na kartu odluke Sabora o izlasku iz arbitraže i nažalost-izgubili. Problem Plenkoviću i Predsjednici je kako ispoštovati Odluku, a da ne navuku bijes pučanstva i političkih oponenata i ne ispadnu smiješni! Morat će kontra odluke Sabora i to za vladajuće predstavlja veeeeliki problem. Kako pojesti drek, a da ima okus kavijara!? Obzirom da je politika trgovina (osobito izražena u Plenkovićevom mandatu), treba gledati kako za uzvrat dobiti ustupke na drugim "kriznim žarištima", kojih Hrvatska u odnosima sa susjednim državama ima na pretek.

VL
MX
Mister X
01:04 08.07.2017.

Sve do ovoga normalno realni dibry ali odavde .,,,"treba gledati kako za uzvrat dobiti ustupke na drugim "kriznim žarištima", kojih Hrvatska u odnosima sa svim susjednim državama ima na pretek."" Naivno jeftino Slovenci dobili što ih zakonom presudom pripada ! ! Zašto bi sad Srbi nama više dali nego nam pripada ili Crnogorci iz samilosti ili iz ljubavi ? Ili od straha da ih ne ...........??? poljubimo .. Samo realno i pošteno neka se sudi i to je to !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.