Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arben Taravari
Povratak na članak

Da je netko u Sobranju ubijen, Makedonija bi bila nova Sirija

Makedonija mora što brže u NATO i EU. Ako ne idemo tim putem, onda postoji velika opasnost da Makedonija kao država prestane postojati

Komentari 4

DU
Deleted user
21:00 18.07.2017.

bolje se vi albanci nemojte igrati vatrom, jel ti nema vise pijanog Yelcina i raspadnutog sovjetskog saveza, dokaz su ti bas ta Sirija, Ukraina i Krim. tako sto kazu anglo saksonci , be careful what you wish for. bili ste u pravo vrijeme na pravom mjestu,sve vam se poklopilo, raspad warsavskog pakta, sovjetskog saveza, raspad yugoslavije, bijedni i jadni ostatak Srbije, uspjelo vam je ono sto vam je usjelo, zato bolje ne cackajte mecku vise puta i ne prizivajte nove "Sirije" jel bi mogli i bez Kosova ostati.

VL
MX
Mister X
10:09 19.07.2017.

Makedonija mora što brže u NATO i EU. Ako ne idemo tim putem, onda postoji velika opasnost da Makedonija kao država prestane postojati .. Da NATO pravi i popravlja zločeste "države" i njihove gradove sela bez krovova i domova ¨!a ¨! Postala bi Sirija? A zašto ne LIbija ? Makedonija pre bogata sa naftom. ??? Glupost Makedonija bi mogla postati Srbija ako Kosovari dobiju svoj dio teritorija uz pomoć NATO majstora !!!

VL
Avatar naroz
naroz
21:04 23.08.2017.

neka se zahvale Amerikancima ti albanci inace svi bi bili u Albaniji danas. Steta sto se septembar 11 desio 2002 godine a ne 1990, inace sto se tice muslimana na balkanu - to bi bila gotova prica danas. kao sto je ranije receno u komentaru - nema danas pijanoga Borisa u Rusiji da se kupi za flasu viskija i saku dolara, Putin je na vlasi a ako pokusaju vidice sta ce biti- kao sto je film bio sa imenom "Balkanski bure baruta" , samo treba zibica da se zapali i sve ode u 3 PM

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.