Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNI SASTANAK
Povratak na članak

Arapska liga traži međunarodnu istragu nasilja u Pojasu Gaze

Visoki dužnosnik Hamasa Salah al-Bardaouil  je izjavio u srijedu da velika većina Palestinaca, njih 50, ubijenih ovog tjedna u prosvjedima i sukobima s izraelskom vojskom u Pojasu Gaze pripada islamističkom pokretu koji upravlja tom enklavom.

Komentari 1

ZA
Zapadnjak
20:54 17.05.2018.

50 od 62 operativci teroristicke organizacije, zasto je ova prica uopce tema vec pet dana? - a ni vecina ostalih nisu bili "nenaoruzani mirni prosvjednici"... oni, koji su nazalost, neopravdano ubijeni kao kolateralna steta idu direktno na dusu onih koji zapovijedaju ovom pedesetoricom i jos vise njihovim vjernim saveznicima na zapadu, pretezno ekstremnoj ljevici koja se unatoc navodnoj velikoj brizi o ljudskim pravima nikad nije nasla pozvanom kritizirati raketiranje civila, koristenje ljudskog stita (cesto i djece), prijetnjama tjeranje civila u napad na tuđu granicu... nadalje, ne samo da ovi podrzavatelji terorizma presutno odobravaju rad ove (hamasa) i nekih drugih teroristickih orgnizacija nego, dodatno, djeluju i kao jedan od glavnih sponzora terorizma kroz donacije laznim humanitarnim i navodno "umjerenim" organizacijama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.