Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpore države
Povratak na članak

APN počeo zaprimati zahtjeve za subvencionirane kredite, prvo jutro ih stiglo više od 200

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar izjavio je da je zainteresiranost velika i kako su djelatnici APN-a potpuno spremni za preuzimanje zahtjeva kojih ove godine očekuje više nego prošle

Komentari 4

DO
dopizdilomi
11:49 10.09.2019.

Lopovi.

VL
Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
12:16 10.09.2019.

đabalebaroši su svugdje uvijek prvi!

VL
DU
Deleted user
12:15 10.09.2019.

Dakle imas 45 godina, zivotaris citav zivot, placas porez od 18 vise od pola svojih prihoda za raznorazne poreze i doprinose, jedva uspijes sam skupiti novce i napraviti kucu za obitelj i onda jos skupljas za nekog drugog da bi mu platio pola kredita koji kao takav nije nikako socijalan slucaj.

VL
Avatar indigo25
indigo25
15:28 10.09.2019.

Jesu se već u stranci dogovorili ko će dobiti subvenciju. U APN ljudi se ni na telefon ne javljau ako im ne veliš iz koje si stranke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.