Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACUJU OPTUŽBE

APIS odgovorio Karamarku: Ni jedna stranka nije se službeno žalila

Tomislav Karamarko
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
25.01.2016.
u 09:00

Iz APIS-a poručuju da prozivanje njih za manipulaciju znači nepoznavanje izbornog procesa

Nakon što je predsjednik HDZ-a i novi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko u kontekstu optužbi za krađu mandata na izborima prozvao i APIS, tvrdeći kako tom agencijom upravlja SDP, stigao je i odgovor te strane.

Kako prenose 24 sata, u APIS-u odbacuju sve optužbe i sumnje u potkradanja te poručuju da prozivanje njih za manipulaciju znači nepoznavanje izbornog procesa.

- Podsjećamo da u svakom biračkom odboru sjede predstavnci stranaka koji mogu uzeti kopije zapisnika. Koliko je nama poznato, ni jedna stranka nije se službeno žalila. APIS IT je zadužen za tehničku realizaciju provedbe izbora, a za sve ostalo, molimo da se obratite DIP-u kao nadležnom tijelu - odgovorili su iz APIS-a.

>> Karamarko objasnio što će biti početak 'rasvjetljavanja što se događalo u izbornoj noći 8. na 9. studenog 2015.'

Komentara 66

CR
CROLINDA
09:11 25.01.2016.

narod želi Domoljubnu - i ptice na grani znaju da je partija pokapunila sve - i afise i gongove i udruge i medije no domoljubna je ipak pobijedila uza svu tu partijsku medijsku sustavnu diktaturu i linč - znači narod želi Domoljubnu

CR
CROLINDA
09:11 25.01.2016.

Bože blagoslovi ovu našu novu hrvatsku vladu a pogotovo ministra kulture Hasenbegovića - Bog ga blagoslovio samo je istinu rekao – pa zar ovaj naraštaj nije živi svjedok toga da je Hrvatska nastala nasuprot jugokomunizmu partiji petokraki i onoj Brozovoj da će prije Sava uzvodno poteći nego li Hrvati svoju državu izboriti - pa zar bismo mi ikada mogli dopustiti da čukununuci drugova pričaju našim čukununucima nešto obratno od istine – podhitno Broza lustrirati s javnih mjesta jer to je velika sramota i uvreda za hrvatski narod i državu - neprijatelji i izdajice Božje ne vidjeli lice

SH
srce_hrvatsko
09:26 25.01.2016.

Ne,ma gdje bi oni...svi su clanovi sdp-a i jako jako su posteni.. A to sto je Karamarko izgubio 3 mandata u svim izb.jedinicama koje imaju veze sa gradom Zagrebom i sto je u njemu postotak izlaznosti sa 40 i nesto od 16h porastao do 19h na 70 (nevjerojatnih) posto, cista je slucajnost.. Taj 'najnepopularniji politicar' (koji je 5 puta pobijedio Milanovica) Karamarko 'opet umislja'...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije