Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrebna odgovornost svih
Povratak na članak

Apel turističkog sektora: U kritičnom smo trenutku, ovo su četiri prioriteta za spašavanje sezone

Ako želimo dugu sezonu moramo odmah i bez iznimke početi slušati struku i epidemiologe, hitno i odmah moramo postupiti odlučno jer se šanse za odlazak u crvenu zonu povećavaju iz dana u dan, poručuje turistički sektor

Komentari 2

SO
Sir Oliver
22:24 18.07.2021.

Koja odvratna propaganda za cijepljenje! Turisti ocekuju mir i mjere? Mozda stogodisnjaci! U Zadru sam, restorani i kafici su puni veselih turista, ljudi se vesele i hebe im se krasno za stozerove debilske mjere. Zato prestanite vise s tom cjepivo propagandom, briga me za sezonu, o njoj ste trebali misliti prije nego ste unistili sve tvornice!

VL
DU
Deleted user
09:21 17.07.2021.

Te bojice su politikum. I dok najvažnije emitivne zemlje poput Njemačke apeliraju na gradjane da ostanu u zemlji i ne idu na odmor u inozemstvo, gradjani to ignoriraju jer im je dosta tog državnog terora i ograničavanja sloboda. I nekim čudom upravo najvažnije receptivne zemlje poput nas, Grčke i Španjolske postaju žute, narandjaste ili crvene. Italiju još puštaju na miru, ali neće ni njih dugo... A koliko je "struka" kompetentna, ne bih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.