Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GNJEV

Apaši: Obama, ispričaj nam se!

ger
afp
05.05.2011.
u 19:30

U otvorenom pismu od predsjednika traže da se zapita kako se osjećaju potomci američkih domorodaca nakon uspoređivanja njihova junaka Geronima s “teroristom i ubojicom tisuća nevinih Amerikanaca"

Jeff Houser, vođa apaškog plemena iz Fort Silla, zatražio je od predsjednika Baracka Obame da se službeno ispriča jer se vlada za akciju lova na Bin Ladena koristila kodnim nazivom “Geronimo”. U otvorenom pismu od predsjednika traže da se zapita kako se osjećaju potomci američkih domorodaca nakon uspoređivanja njihova junaka Geronima s “teroristom i ubojicom tisuća nevinih Amerikanaca”.

Ključne riječi

Komentara 16

TR
tramvajac
20:39 05.05.2011.

I treba im se ispričati. Šta nije izabrao kodno ime iz američke povijesti, npr. \"George B\", \"Richard N\", ili \"Lyndon J\", bilo bi prikladnije.

OB
-obrisani-
22:26 05.05.2011.

YEA! Obama bi se trebao ispričati za Geronima. Geronimo je bio častan ratnik i problem američke vojske je što ga nije mogla uhvatiti! Geronimo je ostao veliki ratnik za sve koji znaju njegov put i znaju cjeniti pravog ratnika! A njegova borba je legendarna! Apaši su ponosan narod i dosta su bili ponižavani a očito da i danas ta mržnja tinja u amerima. Jer kako se to Geronimo smio braniti!

OB
-obrisani-
20:58 07.05.2011.

Jeb... oavj admin se baš navadio na mene! Niti vrijedjam niti psujem ali on ima problem! Haha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije