Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Središnjeg vijeća SDP-a
Povratak na članak

Vujić: Promjene unutar SDP-a su poželjne i legitimne

Frakcije su, poručio je Vujić, legitimna stvar, dobrodošle su i ne moraju biti trajne.

Komentari 9

MU
Mukowsky
14:03 16.01.2016.

Naravno da su poželjne jer je Zoka umislio da može preoteti glasove i Simčića i HDZ-a i IDS-a i HDSSB i Pupovca. Samo pročitajte njegove izjave kao potvrdu onoga što sam rekao. Na taj način šteti ne samo SDP-u negoo i koalicijskim partnerima i svim iskrenim hrvatskim socijaldemokratima. On je elementarna nepogoda za socijaldemokraciju!!!

VL
Avatar Frano1
Frano1
14:34 16.01.2016.

Zokica će imati 100%podršku, kao u Sjevernoj Koreji. :-P

VL
Avatar bat 555
bat 555
19:58 16.01.2016.

Ma ima u SDPu ovaca na pretek koji će glasati za Zokija. Barem je HDZ bezbrižan.

VL
ST
stevanvu39
15:18 16.01.2016.

Ovi sladunjavi stavovi Vujica i Komadine su nesto vec vidjeno kod svakoga tko zeli da dodje na celo neke Parije,a poslije kada se domogne celne pozicije gotovo bez izuzetka se ponasaju isto kao Zoran.Prema rijecima Broza ,Staljin koji ga je primio u ponoc,da ga imenuje za sekretaraKPJ prvo mu je upitno rekao;ti zdorov!.Dakle za takovu funkciju prvo moras biti zdrav u suprotnom se bavis samim sobom.Logicno je da mladi Zoran nema izrazenih tih problemai tu je u velikoj prednosti,da ne govorim o njegovoj energicnosti inelektualnosti i drugim pozitivnim osobinama.Utoliko bolje za Milanovica,da ima protukandidate poput Komadinu.

VL
M3
Miške 3
17:00 16.01.2016.

Fernandel

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.