Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idejni začetnik

Antonio V. (23) osmislio transparent "Srbe na vrbe"

transparent
DalmacijaNEWS portal
23.07.2010.
u 14:38

Antonio V. je nakon saslušanja pušten, a prijavljen je zbog kaznenog djela širenja rasne i druge diskriminacije. Policija provodi daljnje istraživanje kako bi pronašli osobe koje su mu pomagale.

SPLIT - Splitska policija kazneno je prijavila 23-godišnjeg Antonia V. koji se sumnjiči da je bio idejni začetnik izrade i postavljanja na ulazu u grad transparenta na kojem je pisalo “Srbe na vrbe”.

Transparent je bio napravljen od crnih plastičnih vreća, a na nadvožnjak Brda - Pujanke postavljen je uoči nedavnog Davisova kupa koji je održan u Spaladium areni.

Antonio V. je nakon saslušanja pušten, a prijavljen je zbog kaznenog djela širenja rasne i druge diskriminacije. Policija provodi daljnje istraživanje kako bi pronašli osobe koje su mu pomagale.

Komentara 50

OB
-obrisani-
15:31 23.07.2010.

Antonio, drž se.

DU
Deleted user
18:04 09.12.2013.

Na žalost Srbi još ni sada neće priznati niti jednu od svojih svinjarija koje su počinili tijekom povijesti služeći strancima a protiv Hrvata, pa nije ni čudo da neki ovako javno reagiraju. Drugi, mnogi, misle isto i dok se Srbi iskreno ne ispričaju Hrvatima, biti će ovakvih reakcija.

UD
u duši u
16:03 23.07.2010.

eto čim se policija bavi a policijo draga gdje su milijarde is splitskog brodogradilišta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije