Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Političar, ekonomist, bivši predsjednik Uprave HBOR-a
Povratak na članak

Anton Kovačev

Uoči demokratskih promjena 1990. priključuje se HDZ-u, a 1992. izabran je za saborskog zastupnika. Na čelu HBOR-a bio je više od 20 godina.

Komentari 1

HO
homofob
15:15 01.07.2015.

Pitanje koje Hrvate nove slobodne Hrvatske mora zanimati je - gdje je bio gospodin Kovacev prije 1990. Da li je bio clan Partije i sta je radio - da li je bio podoban "druskanima" ili ne! Gospodin Kovacev n ii k a d a N I J E bio clan Partije niti je bio SKOJ-evac! Po zavrsetku skolovanja cekao je dok mu se pruzila prilika raditi kao obican covjek bez "knjizice"! Diplomirani ekonomista - radio kao sluzbenik u usizu stanovanja i komunalnih djelatnosti Split pa kasnije u Solinu na slicnom mjestu. Cijelo to vrijeme bio je blisko vezan s obiteljskim poslom - poljodjelstvom u Kastelima i vjernik otac sestero djece, jedna dozivotna supruga, pohadao crkvu kada to nije bilo "moderno" ili politicki podobno. Meni izgleda covjek za sva vremena: misli svoje, radi posao posteno, ne veze se uz partije radi osobnog probitka. Dao Svevisnji vise takovih ljudi Hrvatskoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.