Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KIROPRAKTIČAR'

Anti Pavloviću zbog zlostavljanja djeteta 20 mjeseci zatvora

Ante Pavlović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
13.04.2015.
u 08:59

Pavlović je takozvano liječenje snimao i snimku stavio na YouTube

Samozvani kiropraktičar Ante Pavlović osuđen je na godinu i osam mjeseci zatvora za zlostavljanje 12-godišnjeg dječaka na jednoj od svojih seansi, potvrdila nam je Majda Marčeta, glasnogovornica karlovačkog Općinskog suda. Zločin, koji je Pavlović tijekom ispitivanja na sudu negirao, možda bi prošao i nezamijećen da Pavlović takozvano liječenje nije snimao i snimku stavio na YouTube. Tijekom brutalne seanse lani na svom imanju kod Velike Gorice, na kojoj je pokušao centrirati dječaka, inzistirao je da se skine, a kada je dječak odbio, počeo ga je tući.

Presuda je izrečena na karlovačkom Općinskom sudu, a postupak je bio tajan s obzirom na to da se želi zaštititi identitet djeteta. No, istraga se vodi i protiv oca koji je dijete doveo na seansu, odnosno koji je dopustio da se doktor Pavlović prema njegovu sinu ponaša brutalno.

S obzirom na to da je Pavlović u pritvoru od kraja prošle godine i da mu je on nekoliko puta produžavan, presudu je dočekao u karlovačkom zatvoru, gdje će dočekati i pravomoćnost presude.

Inače, Ante Pavlović do sada je već osuđivan, 2000. je dobio godinu i pol zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

>> Zlostavljao dijete 12 minuta, sve to snimio i objavio

>> Pravobraniteljica zgrožena snimkom na kojoj Ante Pavlović zlostavlja dječaka

Komentara 19

JO
Jose Oklahoma
09:22 13.04.2015.

Njemu je mjesto u onom dijelu psihijatrijske klinike koje je čvrsto okovano rešetkama, a ne u zatvoru.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
09:35 13.04.2015.

Eto,mestre,ovo ti je idealna prilika da se usavrsis centrirajuci ostale zatvorenike.

IV
Ivanveliki
09:17 13.04.2015.

Ok, 20 mjeseci.. a nekakvo psihijatrijsko lijecenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije