Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud o tekstu o srpskom tjedniku

Ante Tomić mora platiti Zlatku Hasanbegoviću skoro 40 000 kn. 'Noćima nije mogao spavati'

04.04.2023.
u 11:07

To nije i ne može biti satira niti u najelastičnijim okvirima sadržaja tog načina književnog ili novinarskog izražavanja, već je nedopušteni način javnog govora protivan svim zahtjevima civilizirane komunikacije, obrazložila je sutkinja Jadranka Liović-Merkaš

Komentara 16

FE
fefellerunt
12:04 04.04.2023.

Kolikima bi on trebao platiti zbog vrijeđanja, ali dobije on dovoljno honorara od onih koje promovira u svojim člancima , tako da mu ne bi bio problem platiti i znatno feći iznos, a da će nastaviti sa pljuvanjem po državi u kojoj živi u to ne sumnjam.

Avatar kenshi
kenshi
11:29 04.04.2023.

Treba dodati još tri nule na iznos koji mora platiti Tomić.

DU
Deleted user
11:51 04.04.2023.

Svaka čast oštećenom što pokrenuo sudski proces jer takvi zapleti se kod nas obično riješe "momački" i to je onda jedina prava metoda, a kasnije zarade zubari, ne odvjetnici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije